A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

І знову у коледжі гості

Дата: 19.04.2024 13:52
Кількість переглядів: 199

18 квітня 2024 року на гостини до Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу завітали друзі з сусідньої Черкащини. На чолі зі своїм директором Єгором Стадником до закладу освіти приїхали учні Почапинської гімназії Лисянської громади. Слід зауважити, що Єгор Анатолійович - випускник коледжу 2008 року. 

Ціль приїзду – знайомство з коледжем, його історією і сьогоденням та проведення товариського волейбольного турніру.

У першій частині заходу представники студентської ради і педагогічного колективу розповіли учням про розмаїття коледжанського життя, провели цікаву екскурсію навчальними аудиторіями і лабораторіями, ознайомили з особливостями вступної кампанії та основними спеціальностями.

Після знайомства із закладом освіти між коледжанами і гімназистами відбувся волейбольний турнір.

Переможених цього дня не було, а позитивні емоції отримали як господарі так і гості.

Суддівську команду турніру очолив заслужений тренер України з волейболу Черниш Василь Дмитрович, який, до речі, є земляком славетного українця – Івана Піддубного. Василь Дмитрович професійно вів гру команд та з батьківською мудрістю давав настанови спортсменам.

Після завершення турніру - час загального спілкування і обов’язкове фото на згадку про зустріч, яка, сподіваємось, матиме гідне продовження в обличчях нових студентів з числа випускників Почапинської гімназії.

Запрошуємо майбутніх абітурієнтів до закладу освіти. Приходьте, можливо, саме у коледжі ви зможете здобути не тільки професію, а й зробите перші кроки до здійснення своїх мрій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень