A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

День матері і День вишиванки

Дата: 17.05.2024 14:09
Кількість переглядів: 337

Травень приніс українцям особливі свята: День матері і День вишиванки. У цих святах закодована українська ментальність: повага і любов до матері як берегині роду, до традицій нашого народу. День вишиванки - свято, яке  українці відзначають вже 18  років поспіль , але війна наповнила його новим щемливим змістом. Можливо, вперше ми так гостро усвідомили, що наша вишиванка – це  «вишитий генетичний код нашої нації», це те, що об’єднує українців і вирізняє у світі.

За ініціативи дирекції Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу 18 травня, у День вишиванки, було організовано на головному майдані коледжу  флешмоб у вишиванках «Танцювальний візерунок»    та проведено  поетично-музичний захід.

 Композиція «Молитву щиру, і любов, і віру вкладала ненька в вишиванку-оберіг» з нагоди Дня вишиванки і Міжнародного дня матері об’єднала усю коледжанську родину. Зі сцени лунали щемливі поетичні рядки і пісні про мам й для мам, бо ж усвідомлюємо, що материнська любов була і є надійною, могутньою силою, опорою духовності нашого народу. Пишаємося, що маємо таких студентів, які розкрили свої музичні, творчі обдарування в нашому закладі освіти, подарували на святі неповторні емоції присутнім, серед яких були дорогі гості – мами наших вихованців.

Виставка вишиваних робіт, фотозона в етностилі додали святу родинної атмосфери.

У ці дні з особливими емоціями висловлюємо подяку усім матерям, які провели своїх синів на війну!

Щиро віримо, що кожне любляче материнське серце, кожна мамина молитва допоможе зберегти наших Захисників.

Віримо у нашу Перемогу!

https://www.facebook.com/photo?fbid=3938520679713074&set=pcb.2204299749935342

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень