A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Суспільство вільне від насильства

Дата: 15.04.2024 14:11
Кількість переглядів: 287

            Так, про таке суспільство: без жорстокості, зла, насильства ми мріємо. Хочемо, щоб наші діти жили у мирі і відчували себе вільно і безпечно. На жаль, нині світ демонструє все більше страшних прикладів, коли люди ненавидять і кривдять один одного, коли знищуються міста і країни, все частіше поширюються приклади нелюдських проявів у соціумі. 

       Темі протидії булінгу було присвячено черговий тематичний захід, проведений 12 квітня в групах ІІ-ІІІ курсів спеціальності «Право» економіко-правового відділення Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу «Скажімо «НІ» булінгу!».                                                      

         Організатори заходу – дирекція коледжу, практичний психолог Наталія Бідова та куратори навчальних груп Наталія Голобородько та Світлана Бахмат. У ході відвертої розмовивчергове обговорили поняття, форми, причини булінгу та міри відповідальності за прояви насильства.

      Основною метою бесіди стало розуміння небезпеки булінгу як явища, вміння розвивати навички протидії, вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації, формування навичок відповідальної та безпечної поведінки, спрямування студентів на взаємоповагу та взаєморозуміння, виховання почуттів власної гідності, емпатії та переживання за тих, хто зазнає насильства. Віримо, що ця відверта розмова додасть нашим студентам  вміння розрізняти добро і зло, аналізувати та оцінювати свої вчинки, робити вірний вибір в життєвих ситуаціях, цінувати добро в людях; розвивати позитивні риси характеру, прагнути до вдосконалення власного характеру, бути чесними до себе і інших.

         Дякуємо всім учасникам заходу за активність і небайдужість!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень