A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

ЗНАЙ ПРАВО. ВИВЧАЙ ПРАВО. ЗАСТОСОВУЙ ПРАВО

Дата: 05.12.2023 14:28
Кількість переглядів: 37

Під такою назвою пройшов юридичний квест для здобувачів освіти I-II курсів спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, організований викладачами економіко-правового відділення.

Основною метою заходу було виробити навички правомірної поведінки, підвищення зацікавленості та інтересу студентів молодших курсів до вивчення юридичних дисциплін. У заході взяли участь дві команди студентів: « Слуги закону» та «Правознавці». Капітани команд отримали маршрутні листи, згідно яких всі учасники повинні були пройти 10 станцій квесту із захоплюючими та інтерактивними завданнями. Під час квесту студенти вирішували професійні задачі, розплутували складні ситуації, придумували цікаві розв’язки завдань; вчилися застосовувати свої знання на практиці; логічно мислили та розвивали інтелектуальні здібності.

Враховуючи неабияку зацікавленість та рівень знань наших студентів, після підрахунку отриманих балів було визначено переможця! Всі залишись надзвичайно задоволеними результатом! Приємним бонусом було те, що учасники отримали не тільки незабутні емоції, але й солодкі подарунки.

Професійний квест- черговий доказ того, що у коледжі навчаються найкращі студенти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень