A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Тиждень охорони праці – 2024

Дата: 22.04.2024 14:31
Кількість переглядів: 80

У рамках Тижня охорони праці у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі відбудуться заходи для привернення уваги до питань охорони здоров᾿я і безпеки життєдіяльності здобувачів освіти та працівників, підвищення обізнаності щодо впровадження безпечної практики на робочих місцях та під час навчально-виховного процесу в умовах війни та особливостях впливу зміни клімату на безпеку та гігієну праці.

Зміна погодних умов значно впливає на сферу праці, особливо на безпеку та здоров’я працівників. Приклади професійних ризиків, які посилюються зі зміною клімату, включають тепловий стрес, ультрафіолетове випромінювання, забруднення повітря, великі промислові аварії, екстремальні погодні явища, збільшення трансмісивних захворювань і підвищений вплив хімічних речовин.

Цьогоріч протягом Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню охорони праці («Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці»), заплановано проведення тематичних заходів, у тому числі  проведення профілактичних заходів щодо безпечних умов праці під час проведення весняно-польових робіт; застосування засобів індивідуального захисту; планова перевірка щодо дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності, відповідних інструкцій, ведення журналів реєстрації інструктажів з охорони праці, безпеки життєдіяльності зі студентами та працівниками; організація та проведення виставки засобів індивідуального захисту, спецодягу, наочних посібників, засобів навчання та пропаганди з питань охорони праці; тематичні виховні години зі студентами; проведення виховного заходу у гуртожитку «Девіантна поведінка особистості як комплексне порушення соціальних норм»; організація віртуальної книжкової полички «Людина, її життя, здоров’я та безпека – найвища соціальна цінність».

 

Пам’ятайте! Цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника. Дотримуйтесь правил з техніки безпеки!

 

Інженер з охорони праці       Світлана Дзюбенко

 

 

Наказ про Тиждень охорони праці  2024

План заходів до Тижня охорони праці 2024

 Тематика виховних годин  Тижня охорони праці 2024

ПАМ’ЯТКИ першочергових дій працівників і здобувачів освіти коледжу в разі виникнення  надзвичайних ситуацій  різного характеру

Правила поведінки населення у разі виявлення підозрілого та небезпечного предметів

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень