A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

ДЛЯ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ

Дата: 17.04.2024 14:43
Кількість переглядів: 263

До Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу завітали школярі та вчителі Шарківської гімназії Білоцерківського району. Серед гостей - Лисиця Т.О. – директор Рокитнянського центру професійного розвитку педагогічних працівників, Скорик В.Г. – директор Шарківської гімназії, Смиченко Г.С. – класний керівник випускного класу зі своїми вихованцями.

Ознайомлювальна поїздка здійснена за ініціативи випускників коледжу попередніх років, які є провідними спеціалістами групи компанії «Синявське» за сприянням благодійного фонду пам’яті Литвина В.І.

Коледжани презентували свій заклад освіти, показали навчальні аудиторії та лабораторії, читальний та спортивний зали, навіть разом пограли у волейбол, відвідали музеї коледжу, подивились відеоматеріали студентського життя. В конференц-залі відбулася зустріч гостей з членами студентської ради. Директор коледжу Крамар Микола Васильович розповів присутнім про історію закладу та плани на майбутнє.

У відвертій розмові, яка відбулася по завершенню зустрічі, частина учнів гімназії вирішила обрати наш заклад для продовження навчання та отримання спеціальностей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень