A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новітні технології в освітньому процесі

Дата: 06.04.2023 14:52
Кількість переглядів: 77

Ера новітніх технологій і наукового прогресу займає почесну нішу у освітньому процесі молоді. Сьогодення дає можливості застосовувати не лише традиційні і всім відомі засоби: дошку, крейду, підручник, тощо, а вводити в освітню діяльність новітні прийоми. Саме застосування комп'ютерної техніки на заняттях математики дозволяє зробити його неординарним, яскравим, насиченим, сприяє підвищенню пізнавальної активності студентів, інтересу до навчання.

Одним з таких є заняття з математики, проведене викладачкою Фещенко Наталією Петрівною для студентів 4 групи економіко-правового відділення, на якому вони, виконуючи інтерактивні вправи: «Встанови мітку», «Знайди пару», «Кросворд», ще раз перевірили рівень теоретичних знань із будови геометричних тіл та формул для обчислення площ поверхонь та об’ємів. На наступному етапі заняття, під час роботи у команді, студенти  демонстрували рівень практичних навиків, розв’язуючи завдання ЗНО минулих років, а на завершальному етапі кожен підтвердив рівень своїх навчальних досягнень, виконуючи індивідуальний тестовий контроль у Google Формі.

А найголовніше, що активна взаємодія студентів із засобами комп’ютерних  технологій підвищує інтерес до навчання, сприяє активній навчальній діяльності і дозволяє досягти кращих результатів у вивченні математики, яка, будучи царицею наук, вважалася і вважається однією з найскладніших дисциплін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень