A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

З подякою за добрі справи

Дата: 03.10.2024 15:09
Кількість переглядів: 145

У  нелегкий час сьогодення, коли зростає  потреба у турботі та допомозі, щораз важче стає знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої.  

Саме такими людьми для студентів Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу став колектив Громадської організації  «Команда detdom.info», з яким вже третій рік ми співпрацюємо.

2 жовтня відбулася довгоочікувана, після літніх канікул, зустріч. До нас завітала директорка благодійної організації та проєкту «Успішний старт» Альона Миколаївна Шередеко, і, як завжди, не з порожніми руками: медикаменти для пункту медичної допомоги коледжу, засоби гігієни та канцтовари для вихованців закладу освіти.

Тож дирекція коледжу, студенти та весь колектив висловлюють Вам, Альоно Миколаївно, і всій Вашій славній команді глибоку подяку за систематичну підтримку і благодійну допомогу, яку ви надаєте нашому закладу та тим здобувачам освіти, які дуже цього потребують. Ця підтримка – свідчення вашого небайдужого ставлення до проблем освітян, розуміння непересічної важливості навчання та виховання молоді.

Дуже цінуємо, що така дієва, відповідальна та щира команда справжніх благодійників разом із нашими студентами.

Нехай добрі справи повертається до вас сторицею. Бажаємо кожному доброчинцю успіхів й усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху.

Дякуємо всім донорам та меценатам за небайдужість і щире розуміння важливості благодійної справи.  Віримо у добро! Віримо в Україну!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень