A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Сумуємо і пам’ятаємо

Дата: 26.10.2023 15:19
Кількість переглядів: 54

Колектив Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу висловлює щире співчуття рідним і близьким Власюк Галини Якубівни з приводу її передчасної смерті.

Народилася Галина Якубівна 08.12.1945 року в селі Дубівка   Таращанського району Київської області. Усі її життєві роки дитинства та юності пройшли у складних умовах післявоєнного часу.

Трудовий шлях Галини Якубівни пов'язаний із Таращанським коледжем  і бере початок з 01.02.1980 року, коли її було прийнято на роботу до тоді ще Таращанського радгоспу-технікуму на посаду комірника-обліковця. З 25.02.1999 і до виходу на заслужений відпочинок у жовтні 2004 року Галина Якубівна працювала завідувачкою центральної комори радгоспу-технікуму а згодом агротехнічного коледжу.

Обізнана у своїй справі, напрочуд відповідальна та добросовісна,  доброзичлива та ввічлива, проста у спілкуванні, Галина Якубівна назавжди залишиться у пам’яті колег по роботі і всіх, хто знав її, дружив із нею, жив по сусідству.

Тож нехай  пам'ять про Власюк Галину Якубівну залишається вічно в серцях рідних, близьких, друзів, колег та всіх, хто її знав. А рідна таращанська земля нехай буде їй пухом. Царство небесне світлій її душі.

Сумуючі коледжани

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень