A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

ВИБІР ПРОФЕСІЇ-СПРАВА ЖИТТЯ

Дата: 04.04.2023 15:22
Кількість переглядів: 64

Найближчим часом перед випускниками загальноосвітніх закладів постануть питання, як зробити правильний вибір професії та знайти головну справу свого життя, щоб мати моральне задоволення від роботи, отримувати гідну заробітну плату, приносити користь людям та державі. Адже вибір професії – це велика відповідальність, але робити цей вибір доводиться кожному.

Саме з агітаційно-роз’яснювальною роботою 29 березня 2023 року  викладачі Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу Наталія Голобородько та Ігор Горошко, разом зі студентами коледжу Артемом Кутовим, головою студентського самоврядування, та  Єлизаветою Нагорною, заступником голови студентської ради, відвідали школи Лисянської громади Черкаської області та зустрілися із учнями випускних класів.

Під час зустрічей коледжани ознайомили слухачів із початком вступної кампанії, правилами прийому документів, з переліком спеціальностей, умовами навчання та проживання у гуртожитку, організацією дозвілля.

КОЛЕДЖ ПРОДОВЖУЄ АКТИВНУ РОБОТУ З ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ!

РОЗБУДОВУЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ!

Слідкуйте за нашими анонсами на офіційному сайті коледжу https://tfk.org.ua/ та на наших інформаційних сторінках у соціальних мережах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень