A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Шлях професійного зростання!

Дата: 12.06.2024 15:24
Кількість переглядів: 199

Значну роль у підготовці майбутніх фахівців відіграють практичні заняття на виробничих об’єктах, під час яких студенти мають змогу ознайомитись зі структурою підприємств, умовами та специфікою роботи на них, особливостями виробничого процесу, інноваційними технологіями та обладнанням, поспілкуватись із висококваліфікованими спеціалістами, виконати практичні завдання в умовах реального виробничого процесу.

У рамках освітнього процесу здобувачі освіти третього курсу електротехнічного відділення на запрошення директора підприємства Боговика Дмитра Сергійовича мали змогу навчатися в умовах ТОВ «Завод пакувального обладнання «Термо-пак» у м.Біла Церква.

Майбутні спеціалісти ознайомилися з практичною роботою сучасного виробництва.

Під час спілкування з досвідченими співробітниками компанії студенти отримали відповіді на запитання, пов’язані безпосередньо з організацією виробництва,  вирішили  конкретні виробничі ситуаційні завдання.

Такі заняття дають можливість безпосередньо ознайомитися з технологічними процесами, які відбуваються у виробничих умовах, отримати необхідні практичні компетентності. Це підприємство вважає, що співпраця з коледжами є важливим способом забезпечити майбутнє галузі виробництва в Україні. Компанія прагне допомогти студентам отримати необхідні навички та знання, щоб вони могли успішно працювати в цій галузі.

А нам залишається висловити подяку за ефективну співпрацю ТОВ «Завод пакувального обладнання «Термо-пак» і щирі сподівання на її продовження.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень