A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Виставка літератури в рамках Тижня охорони праці

Дата: 23.04.2024 15:33
Кількість переглядів: 48

Щороку наприкінці квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. У 2024 році 28 квітня пройде під гаслом «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці». З цієї нагоди проводяться відповідні заходи. Їх мета – привернути увагу працівників та студентів коледжу до питань охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки та запобігти випадкам травматизму виробничого і невиробничого характеру.

Бібліотека активно долучилася до проведення заходів щодо відзначення Всесвітнього дня охорони праці в коледжі. Оформлено інформаційний бюлетень «28 квітня – Всесвітній день охорони праці». Також в читальному залі бібліотеки організована виставка літератури з питань охорони праці, правил безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки. Назва виставки – «Людина, її життя, здоров’я та безпека – найвища соціальна цінність». Мета виставки - привернути увагу щодо відповідального ставлення до збереження як власного життя та здоров’я, так і людей, які знаходяться поруч, а також профілактики травматизму в побуті та на виробництві, здійснення інформаційно-просвітницької роботи серед читачів.

Першими відвідали виставку студенти третьої групи економіко-правового відділення, спеціальності « Облік і оподаткування». Обговорювались актуальні питання сфери охорони праці та привернення уваги студентства до масштабів проблеми виробничого травматизму в галузі, а також до того, яким чином створення і просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічного травматизму на робочому місці.

Запрошуємо відвідати виставку літератури з 23 квітня по 30 квітня 2024 року у читальному залі бібліотеки.

 

Інженер з охорони праці        Світлана Дзюбенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень