A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Атестація педагогічних працівників Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу

Дата: 27.03.2024 15:34
Кількість переглядів: 499

26 березня 2024 року в Таращанському коледжі відбулося засідання атестаційної комісії. Чергову атестацію пройшли 7 педагогічних працівників. Атестаційна комісія розглянула питання про відповідність займаним посадам педагогічних працівників, а також про підтвердження чи присвоєння їм кваліфікаційних категорій і педагогічних звань.

Презентація результатів власної педагогічної діяльності освітян вкотре підтвердила високий професійний рівень і креативний підхід до роботи.  Педагоги, які цьогоріч атестувалися, видали значну кількість навчальних посібників та методичних рекомендацій, провели ряд відкритих занять та виховних заходів, брали активну участь у науково-практичних конференціях, семінарах, тренінгах різного рівня, розмістили статті у збірниках друкованих праць. Організовували діяльність студентських наукових гуртів, залучали здобувачів до участі у науково-практичних конференціях, предметних олімпіадах, конкурсах тощо.

Атестаційна комісія підтвердила високий рівень педагогічної майстерності працівників  Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу та постійне професійне зростання педагогів. Вони системно підвищують педагогічну майстерність, займаються науковою та проєктною діяльністю, постійно вдосконалюють рівень фахової компетентності та діляться набутим досвідом.

Атестація пройшла в доброзичливій атмосфері, педагогічні працівники були оцінені об’єктивно та ухвалено неупереджені рішення.

Вітаємо колег з успішним проходженням атестації та бажаємо успіхів у професійній діяльності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень