A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Таращанщину буде захищено…

Дата: 16.02.2022 15:37
Кількість переглядів: 147

   15 лютого 2022 року на базі Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу за ініціативи міського голови, військового комісара 3-го відділення Білоцерківського РТЦК та СП і дирекції коледжу було проведено зустріч з патріотично налаштованими представниками  громадськості Таращанщини.

  Тематика зустрічі була присвячена проблемам формування в громаді батальйону територіальної оборони, роти охорони та загонів самооборони.

   В рамках заходу міський голова Михайло Кривошеєв  та військовий комісар Віталій Дейнега  довели до присутніх представників громадськості алгоритм дій по формуванню вищезгаданих підрозділів, їх юридичний статус, функціональні завдання та взаємодію  з органами влади і жителями громади.

  Після виступів очільників цивільної і військової влади учасники зібрання перейшли до відпрацювання практичних дій по поводженню зі зброєю, вибуховими пристроями, засобами захисту. Зокрема лікар місцевої лікарні Сергій Григоренко продемонстрував присутнім елементи надання першої медичної допомоги при пораненні, а представники поліції і центру комплектування відпрацювали з бажаючими процес розбирання-збирання автоматичної і пістолетної зброї та одягання захисного спорядження.

   Наприкінці зустрічі учасники домовились, що заходи по вдосконаленню навичок військової підготовки і медичної допомоги з метою збереження життя громадян в умовах воєнної агресії будуть носити системний характер з залученням військових і цивільних спеціалістів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень