A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Наукові досягнення коледжан

Дата: 08.03.2023 15:40
Кількість переглядів: 97

      Наприкінці лютого та на початку березня 2023 року в рамках діяльності Наукового товариства викладачі та студенти економіко-правового відділення Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу представили свої дослідження у двох Міжнародних науково-практичних конференціях.

      Студенти 4 курсу спеціальності «Право», Анастасія Терещенко та Марина Атаманенко, брали участь у Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Світ наукових досліджень», за результатами якої отримали сертифікати учасників та збірники конференції з власними публікаціями.

     Валерій Навроцький, Ірина Григоренко та Аліна Ятківська, також студенти 4 курсу, подали на публікацію свої наукові роботи на Міжнародну наукову інтернет-конференцію соціогуманітарного спрямування «Сімдесят другі економіко-правові дискусії. Соціальні та гуманітарні науки». Їх роботи були відзначені за високий рівень наукових та соціальних досліджень.

   Педагогічний колектив коледжу пишається своїми молодими науковцями. Дякуємо науковим керівникам студентів Наталії Голобородько та Віті Рябчук за підготовку учасників міжнародних конференцій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень