A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

«БІЛЬ УТРАТ ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ ТАРАЩАНЩИНИ 2014―ЛЮТИЙ,2024"

Дата: 29.05.2024 15:41
Кількість переглядів: 267

Бібліотекою Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу упорядкована книга «БІЛЬ УТРАТ полеглих Героїв Таращанщини 2014―лютий,2024".

Книга пам'яті  – це розповідь про 64-х загиблих ГЕРОЇВ Таращанщини, захисників української землі, життя яких забрала війна. Вони – вічний біль для родини, яким ніхто, ніколи і нічим не замінить втрату найрідніших людей. Майже всі вони вихідці з Таращанщини. У книзі – біографія та фото, зворушливі спогади рідних, друзів, побратимів кожного ГЕРОЯ.

Видання «Біль утрат полеглих Героїв Таращанщини» – данина пам’яті Героям, які упродовж 2014- 2024 років загинули, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність та недоторканність нашої держави.

У книзі ― розповідь про земляків, захисників України, які героїчно і мужньо боронили рідну землю, про зовсім несхожого один на одного чоловіків, зі своїми долями, кожен з них - ГЕРОЙ.

Вони стали на захист Батьківщини, коли ворог прийшов на поріг нашого дому. Це щемливі історії про те, як війна ламає людські долі.

Книга є даниною пам'яті усім, хто з честю виконав свій військовий обов’язок заради майбутнього нашої держави.

Ми повинні знати про кожного, хто пожертвував своїм життям аби Україна залишалася вільною, самостійною, незалежною.

Від нас ідуть найкращі. Наша нація втрачає свій цвіт. Нестерпно розуміти, що нічого не можемо змінити. Але ми завжди маємо пам’ятати: наші Герої загинули за те, щоб ми жили у мирі. Це пожиттєвий обов’язок кожного із нас.

Щодень ворожа куля обриває життя вірних захисників та захисниць України, назавжди залишаючи незагоєну рану в серцях матерів, дружин, синів, рідних і друзів. Так, пам’ять про кожного загиблого військового відображає невмирущу силу духу та жертовність українських захисників на передовій.

Інформація, вміщена у виданні, зібрана шляхом безпосереднього контакту з родинами загиблих, військовими, друзями загиблих, тощо.

Ця збірка жива людським болем і цінна, передусім, як документ часу, у якому нам випало жити й перемагати.

Кожен з героїв цієї книжки вартує того, щоб йому доземно вклонитися.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ І ВДЯЧНІСТЬ ГЕРОЯМ, ПОДВИГ ЯКИХ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ У НАШИХ СЕРЦЯХ, А ЇХ ІМЕНА – НА СТОРІНКАХ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ. ВОНИ ― ПРИКЛАД ДЛЯ НАСЛІДУВАННЯ БАГАТЬОХ ПОКОЛІНЬ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

Наталія Лясківська, упорядник книги

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень