A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

ВИВЧАЄМО, ДОСЛІДЖУЄМО, РОБИМО ВИСНОВКИ

Дата: 29.11.2023 15:42
Кількість переглядів: 56

Міцні знання продемонстрували здобувачі освіти спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу на захисті курсових робіт з дисципліни «Цивільне та сімейне право».

Глибоко розкриті теми з аналізом проблемних питань, вказані шляхи їх подолання, змістовні презентації продемонстрували студенти Назар Лонський, Крістіна Слободян, Марія Польова, Богдан Козленко, Софія Лук’янченко. Вони досліджували теми: «Цивільно-правове регулювання волонтерства», «Особливості та проблематика трансплантології органів та інших анатомічних матеріалів людини за законодавством України», «Проблемні питання договору перевезення залізничним транспортом в умовах воєнного стану», «Цивільно-правовий захист внутрішньо переміщених осіб в Україні».

Члени комісії: Зубчевська Світлана Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, Громчевська Неля В’ячеславівна, завідувачка економіко-правового відділення та Голобородько Наталія Володимирівна, викладач юридичних дисциплін- відмітили високий рівень якості проведених досліджень, глибокий аналіз нормативної бази та вміння формулювати висновки і окреслювати перспективи.

Цьогоріч, теми обрані студентами для проведення наукових розвідок, є вкрай важливими і точно – на часі.

Пишаємось студентами і віримо, що працювати їм доведеться у мирній державі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень