A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

ДЕВІАНТНА ПОВЕДІНКА ЯК КОМПЛЕКСНЕ ПОРУШЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ НОРМ

Дата: 30.04.2024 15:42
Кількість переглядів: 224

Питання про девіантну поведінку молоді є досить актуальним і цікавим. Внаслідок відхилень від нормальної поведінки відбувається руйнація спокійного укладу життєдіяльності. Молодь є найактивнішим психологічним суб'єктом і тому прояви соціально неприйнятної поведінки найвиразнішим чином проявляється саме в них.

Вивчення проблеми схильності до девіантної поведінки молоді, актуальність якої безсумнівна, потребує, перш за все, визначення його місця в системі координат більш широкого соціального змісту.

В рамках Тижня охорони праці 29.04.2024 року в приміщенні гуртожитку коледжу проведено виховний захід «Девіантна поведінка як комплексне порушення соціальних норм»

Організатори заходу – дирекція коледжу, викладач Світлана Дзюбенко, завідувачка бібліотеки Наталія Лясківська та вихователь гуртожитку коледжу Інна Кокоша, висвітлили поняття, форми девіантної поведінки та міри відповідальності за прояви насильства. Активну участь у заході взяли студентки економіко-правового відділення

Метою та ідейною спрямованістю організаторів виховного заходу було тлумачення поняття «девіантної поведінки» та її різновидів; сучасні прояви адиктивної поведінки в повсякденному житті; виявлення причин, позитивні та негативні прояви, як для себе так і для оточуючих.

Цікавим елементом став перегляд відеороликів: «Підліткова девіація – причини, види, шляхи подолання»; «Ми - проти насильства»; «Як діють наркотики», «Скажи СНІДу-ні!», «Як подолати будь-яку залежність?», та жваве обговорення життєвих ситуацій в молодіжній спільноті.

Дякуємо всім учасникам за активність і небайдужість!

 

Сучасні підлітки — це дуже складно,

Вони розвинені і прагнуть висоти.

А іноді поводяться нещадно,

Бо в поглядах немає широти.

І усвідомлення, що покарання

За слово й вчинок кожного з них жде.

Тож підлітка судити не спіши,

А вмій сказати вчасно добре слово,

Підтримати і пояснити все.

Розмова щира — це всьому основа.

Хай доброта людей у світ несе.

Автор Надія Красоткіна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень