A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

ВІЙСЬКОВО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ КОЛЕДЖАН

Дата: 10.06.2024 15:47
Кількість переглядів: 460

Конституція України визначає захист України обов’язком громадян України, найважливішою функцією держави. Безпека людини, її життя і здоров’я визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

З метою формування у студентської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту України та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системного уявлення про військово-патріотичне виховання 05-06 травня для студентів I курсу Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу було проведено навчально-польові(тренувальні) збори/заняття  членами Таращанського ДФТГ.

Під час цих занять студентів ознайомили з основами тактичної медицини, військової топографії, де особлива увага зверталася на вироблення практичних навичок у орієнтуванні на незнайомій місцевості та визначення захисних властивостей місцевості, знання, вміння і навички, одержані на заняттях з військової топографії, удосконалювалися на заняттях з тактичної і вогневої підготовки, було проведено основи бойового злагодження, проходження смуги перешкод, проведення наступальних та відступальних дій в бойових умовах та техніки бою, бойові стрільби з автомата АК-74.

Студенти отримали корисні знання, певні практичні навички та масу емоцій, і ще раз переконалися, яка важка і відповідальна робота військових.

Дякуємо членам Таращанського ДФТГ, особисто Коваленку І.В., Якименку О.В., Черкасу В.О. керівництву Таращанської міської ради в особі Кривошеєва М.Ю., поліцейському офіцеру громади Старикову С.В. за сприяння та проведену роботу, приватному підприємцю Кашку В.Л. за надані тренувальні засоби, директору ПП «Андрусенко А.А.» за безкоштовне перевезення студентів.

Віримо в наші ЗСУ і дуже сподіваємося, що отримані знання студентам ніколи на знадобляться  і всі ми будемо жити під мирним небом України.

 Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень