A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Відкрите бінарне практичне заняття зі зварювальної практики на тему: «Ручне зварювання металу змінним і постійним струмом».

Дата: 25.04.2024 16:09
Кількість переглядів: 90

25 квітня 2024 року викладачами дисциплін «Охорона праці та безпека життєдіяльності» Дзюбенко С.О. та « Зварювальна справа» Кротенко В.П. в групі 221 було проведено відкрите бінарне практичне заняття зі зварювальної практики на тему: «Ручне зварювання металу змінним і постійним струмом».

Мета заходу: продемонструвати одну з форм реалізації міжпредметних зв'язків та інтеграції навчальних дисциплін в якості нетрадиційного виду навчального заняття. Ця форма інтеграції найбільш прийнятна і ефективна в рамках учбової практики.

Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програм і календарно-тематичного плану практики. Протягом заняття дотримані норм усіх принципів навчання, а саме: принципу свідомості й активності студентів; принципу науковості; принципу систематичності й послідовності; принципу наочності та візуалізації, принципу емоційності навчання.

Під час заняття здобувачі освіти показали високий рівень сформованості практичних навичок, теоретичних знань і вмінь. Варто відзначити високий рівень зацікавленості та мотивації студентів у зв’язку з набуттям важливих навиків в майбутніх професіях електротехнічних спеціальностей.

Демостраційний стенд _Техніка безпеки під час виконання зварювальних робіт

Засоби індивідуального захисту зварника

Техніка безпеки при зварюванні

Порядок надання домедичної допомоги

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень