A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

«Коледжанський благодійний ДОБРОфест та День зустрічі випускників»

Дата: 07.06.2023 16:43
Кількість переглядів: 120

 

Масовим і  змістовно наповненим був мистецький захід, проведений у коледжі 3 червня 2023 року. «Коледжанський благодійний ДОБРОфест  та День зустрічі випускників» зібрав цього дня на коледжанському подвір’ї і місцевих жителів, і випускників закладу різних років. Усі присутні були об’єднані загальною метою – ЗБОРОМ КОШТІВ НА ПОТРЕБИ ЗСУ.

На час проведення заходу в парковій зоні закладу освіти було облаштовано всі анонсовані напередодні локації, у роботі яких були задіяні і  господарі свята, і численні гості.

Локація «Обери своє майбутнє» несла цікавий інформаційний зміст щодо діяльності коледжу,  основних напрямків його роботи і розвитку спеціальностей, за  якими здійснюється підготовка майбутніх фахових молодших бакалаврів.

«Згадаймо юність» - таку назву мала локація, яка дала змогу випускникам коледжу різних років поринути у світ своєї юності і насолодитися спогадами про приємні моменти студентського життя.

Локація «Нас не зламати» забезпечила відвідувачам незабутні позитивні емоції від участі в різноманітних як індивідуальних,  так і групових конкурсах.

Відвідувачі локації «Електронезламність» із захопленням познайомились  з моделлю діючої  сонячної електроустановки в процесі  перетворення «зеленої» електроенергії Сонця та можливістю її застосування в побуті.

Студенти і викладачі спеціальності «Агроінженерія»  забезпечили діяльність локації «Наш агрофронт» та ознайомили гостей заходу з створеними власноруч моделями легкої борони,   зубчатої легкої  борони, пристроєм для розбирання сошників зернових сівалок, пристроєм для догляду і вирощування картоплі (загортач і копач).

Однією з найпопулярніших була локація, на якій представники ДФТГ міста Тараща та військові 3-го відділу Білоцерківського РТЦК та СП представили гостям зразки сучасної стрілецької зброї, мінно-вибухових пристроїв, саперного й інженерного спорядження.  Гості свята під час відвідування цієї локації спробували себе в ролі оператора квадрокоптера, а фаховий інструктор–парамедик надав їм можливість отримати практичні навички з домедичної допомоги  при пораненні.

При відвідуванні «смачних локацій» «Студентська каша», «Солодкі донати», «Чай зі смаком Перемоги» гості свята поласували студентською  кашею, смаколиками та зігрілися чаєм «зі смаком Перемоги».

Учасники свята на локації «Коледжанський волонтерський фронт» отримали навички з плетіння захисних маскувальних сіток (за час проведення свята було сплетено 25м2 маскувальної сітки).

Велику активність проявили гості на локації, де проводились майстер-класи з виготовлення патріотичної символіки та патріотичної зачіски. Усі охочі могли зробити собі оригінальну патріотичну зачіску та власноруч оформити листівку захиснику й виготовити символічний оберіг – Янгола Перемоги. Виготовлені відвідувачами локації листівки для воїнів та Янголи Перемоги будуть передані на фронт нашим бійцям – захисникам.

Надихаючою творчо та духовно стала для відвідувачів  поетична галявина, на якій прозвучали вірші поетів-аматорів  нашої громади, сповнені   любові авторів до рідної України, віри у Перемогу над ворогом,  - Валентини Розуменко-Невінчаної, Петра Бойка, Анатолія Круківського, Михайла Нечитайла, Наталі Лясківської,  Ілони Даценко. Відвідувачі цієї локації мали можливість познайомитися із збірками багатьох творчих людей Таращанщини, представленими на виставці.

Особливим місцем, де гості свята зупинялися, змовкали й задумувалися, стала Алея пам’яті. На ній були розміщені світлини загиблих Героїв - наших земляків, серед яких і  випускники коледжу. Алея була сформована на знак шани та поваги до тих, хто віддав своє життя за Україну і  завдяки кому ми маємо можливість сьогодні радіти життю.

Родзинкою Доброфесту став благодійний поетично-музичний концерт, який подарував глядачам надзвичайно позитивні враження. Учасники художньої самодіяльності – колектив викладачів та студентів коледжу під керівництвом Тарасенка Анатолія та Тарасенка Антона надихнули, об’єднали, змусили пережити, пустити сльозу, відчути  віру у Перемогу! Не залишили байдужими присутніх  і вірші поетів   Світлани Зубчевської та Наталі Бідової.

Щиро дякуємо випускнику коледжу Шостаку Сергію Миколайовичу,  який забезпечив діяльність локацій «Ретровитівки» та «Етно-Сіті». При відвідуванні цих локацій гості могли посмакувати справжньою грибною юшкою, насолодитись звучанням оригінальних етномузичних інструментів, ознайомитись з процесом виготовлення хлібного борошна та відчути себе водієм ретро-автомобіля.

Дякуємо майстриням, які  створювали патріотичні зачіски, аквагрим Тетяні Кульчицькій та  Наталії Закрасняній, - за постійну підтримку наших заходів.

Дякуємо нашим друзям – колективу художньої самодіяльності села Степок за локацію «Небайдужі і активні Степківчани».

Коледжани щиро дякують військовослужбовцям 3-го відділу Білоцерківського РТЦК та СП та добровольцям Таращанського ДФТГ міста Тараща, які забезпечували діяльність  локації «Тримаймо стрій» і знайомили гостей свята із зразками озброєння, військовою амуніцією, інженерним і медичним спорядженням.

Особиста подяка за сприяння в організації свята  начальнику 3-го відділу Білоцерківського РТЦК та СП, майору Олександру Фурсі, командиру Таращанського ДФТГ Коваленку Ігорю, заступнику командира ДФТГ з морально - психологічного забезпечення Олегу Якименку.

Дякуємо за сприяння і надану благодійну допомогу члену Наглядової ради закладу освіти -  випускнику коледжу Миколі Стариченку та директору благодійного фонду «Київщина» Євгену Золіну.

Висловлюємо слова вдячності нашим колегам, рідним, які долучились до формування локацій.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до створення солодкого ярмарку: нашим студентам, викладачам, батькам студентів.

Низький уклін усій коледжанській родині! Ми в черговий раз продемонстрували потужність нашого колективу і ще раз підтвердили, коледжани – найкращі.

Найщиріші слова подяки усім небайдужим містянам та випускникам закладу освіти, які прийшли, приїхали до закладу в цей день і завдяки яким було зібрано благодійні кошти у сумі 45327 гривень. Їх буде використано на потреби наших Збройних Сил України  з метою прискорення нашої ПЕРЕМОГИ!

Загалом - коледжани черговий раз продемонстрували єдність. Тримаймо стрій заради майбутнього!

Слава Україні!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3659067047658440&set=pcb.3512772159010274

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень