A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Коледжанський теплобокс

Дата: 18.12.2023 16:47
Кількість переглядів: 53

Як передати тепло наших сердець туди, де боронять кожного  наші Захисники?!

Як, хоча б на мить, повернути в їх життя світлу посмішку? Коледжани знайшли рішення: провести акцію під символічною назвою «Коледжанський теплобокс» і напередодні зимових свят передати свою подяку, щирі побажання і найнеобхідніше нашим оборонцям.  Тож, благодійна ініціатива волонтерів нашого закладу освіти  була активно підтримана всіма коледжанами.

Кожна студентська група, викладачі, працівники  долучилися до доброї справи і  зібрали понад 100 коробок коледжанського тепла,  наповнивши  їх речами першої необхідності для наших Героїв: засоби гігієни, ліки від застуди, солодощі, їжа швидкого приготування, кава, чай, теплі шкарпетки, устілки та хімічні грілки, запалювачі, свічки – це ті речі, які з  любов’ю збиралися для кожного Воїна-Захисника. І це найменше, що може зробити кожен з нас, аби наші фронтові титани відчували  підтримку і любов.

Також волонтерським центром коледжу приготовлені триста   енергетичних батончиків, таких рятувальних під час виконання бойових завдань; 150 вітамінних наборів для швидкого перекусу, противірусні суміші (теж виготовляли вперше) – 200 штук.

Коледжани освоїли технологію виготовлення багаторазових грілок – передано на фронт 150 штук. Окопні свічки  -  300 штук. Вперше виготовили запалювачі (більше 400 штук). Все це передано волонтерам, які безпосередньо доставили до наших найрідніших, найкращих, наймужніших коледжанські передачі.  

Впевнені, що кожен Захисник, який отримав таку коробку, відчув тепло і любов, що були вкладені коледжанами разом із зібраними речами.

Дякуємо вам, наші Захисники! Віримо у вас! Разом до ПЕРЕМОГИ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень