A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

У РАМКАХ ПРОЄКТУ «ПРОВІДНИКИ ЗМІН»

Дата: 23.11.2023 18:19
Кількість переглядів: 51

   У сучасних умовах перед освітою постає проблема впливу емоційного стану педагога, здобувача освіти, батьків як на них самих, так і на їхнє оточення. Під час війни ми стаємо свідками подій, які постійно травмують. Такий досвід  несе негативні наслідки та може перерости в посттравматичний стрес. Тому вкрай важливо знати джерела поповнення ресурсів для самовідновлення і вміти надати допомогу іншим людям. 
  Саме з цією метою 22 листопада 2023 року в Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі у рамках проєкту «Провідники змін» було проведено тренінг для педагогічних працівників зі стресостійкості в умовах війни. Тренінг організовано і проведено фахівцями громадської організації «Фонд Маша» (засновницею якого є Марія Єфросиніна). Мета програми – навчити викладачів технікам стабілізації та підготувати до стресових ситуацій, щоб вони, в свою чергу, могли допомогти своїм студентам.
   У ході тренінгу було опрацьовано техніки і методики роботи зі стресом, експрес-техніки щодо роботи з психосоматичними проявами, методики щодо пошуку власних ресурсів.
   Учасники заходів виявили високий рівень мотивації, креативності, емоційності та збагатилися особистим досвідом. Високий рівень емоційного інтелекту викладачів дозволив найефективнішим чином опрацювати запропонований матеріал.  
   Також, від імені всього педагогічного колективу коледжу, хочемо подякувати психологині проєкту Олені Катеринич за високий професіоналізм і націленість на результат спільними зусиллями.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень