A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

Віримо у вас, наші Захисники!

Щойно відправили нашу допомогу Захисникам, отримали схвальні відгуки, подяку від Ірини - дружини військового, відчули, що можемо - і ось нова партія коледжанських енергетичних батончиків чекає відправки. Загалом виготовили 1232 батончики. Дякуємо за надану допомогу Ігорю Кордуну та Любові Чорнобров. Без вас було б складніше. Віримо у вас, наші Захисники!

11:51 05.01.2024

Результати моніторингу рівня знань студентів

З метою вивчення рівня освітнього поступу здобувачів освіти та подолання можливих освітніх втрат у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі проведено моніторинг рівня знань студентів І і ІІ курсів з дисциплін "Українська мова", "Математика", "Історія України",  "Іноземна (англійська )мова"

15:38 28.12.2023

Спрямування освітньої та управлінської діяльності циклових комісій

Педагогічною  радою Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу обговорено важливе питання - "Спрямування освітньої та управлінської діяльності циклових комісій з професійно-практичної підготовки фахових молодших бакалаврів ліцензійним умовам провадження освітньої діяльності"

15:30 28.12.2023

Практична складова освітнього процесу

У Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі велика увага приділяється саме практичній складовій освітнього процесу. З цією метою проводяться практичні заняття на виробництві, які дають змогу максимально наблизити характер навчальної діяльності до специфіки роботи в майбутньому. Миронівська птахофабрика - український виробник продуктів харчування - співпрацює з коледжами в Україні, щоб надати студентам можливість набути практичного досвіду безпосередньо у виробничих умовах. Тому для студентів інженерно-технічного відділення тут було проведено заняття на виробництві з дисципліни «Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції», а  для здобувачів освіти електротехнічного відділення – з дисципліни «Автоматизація технічних процесів і систем автоматичного керування».

13:13 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень