A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

ВИКОНАВЧА СЛУЖБА ЯК БАЗА ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

    З метою закріплення теоретичних знань, отриманих за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь, здобувачі освіти четвертого курсу спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу провели практичне заняття з дисципліни «Виконавче провадження» на базі Таращанського відділу державної  виконавчої служби у Білоцерківському районі Київської області ЦМУ МЮ (м. Київ).  Випускниця нашого відділення, нині начальник Таращанського відділу державної виконавчої служби-Лілія Лисаченко, ознайомила здобувачів освіти з веденням виконавчих проваджень, порядком здійснення виконавчих дій, правилами користування Єдиним реєстром боржників Міністерства юстиції України та роботою в Автоматизованій системі виконавчих проваджень.  Запропоновані до опрацювання практичні завдання сприяли поглибленню умінь та навиків у практичній діяльності здобувачів освіти.

14:32 13.10.2023

Коледж пишається своїми випускниками

ВІталій Назаренко - випускник інженерно-технічного відділення  коледжу 2023 року, працює оператором подрібнювача в підприємстві «Ропа Україна». За період роботи він зарекомендував себе знаючим і кваліфікованим фахівцем. Керівництво підприємства високо оцінило рівень підготовки фахівців техніків-механіків у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі на особистій зустрічі з педагогічним і студентським колективом. Представники підприємства: Іванов Павло Володимирович - заступник директора з технічних питань, Степанюк Анатолій Федорович - керівник сервісної служби та Олятовська Ірина Іванівна - керівник відділу підготовки кадрів, спілкуючись зі студентами, розповіли про перспективи розвитку самого підприємства та галузі агровиробництва, відкриті вакансії для випускників коледжу.  

15:23 11.10.2023

Семінар для підприємців у Таращанському коледжі

21 вересня 2023 року в Таращанському технічному та економіко – правовому фаховому коледжі пройшов семінар на тему «РРО-ПРРО-для початківців», спікером заходу стала  викладач облікових дисциплін, практикуючий бухгалтер Задорожня В.А. Це вже другий такий безкоштовний захід проведений колективом закладу освіти в цьому році для підприємців нашої громади.

16:24 26.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень