A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

Презентація результатів виробничої практики

У Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі переконані: саме практичне навчання дає можливість максимально наблизити характер навчальної діяльності до специфіки роботи в майбутньому.

10:31 06.11.2023

ВЧИМОСЯ ЗАОЩАДЖУВАТЬ

В рамках проведення Всесвітнього тижня грошей, викладач  Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу Мусієнко Олена Вікторівна та керівник відділення АТ КБ «ПриватБанк» м. Таращі Корженецька Тетяна Олександрівна, провели для студентів ІІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» тренінг «Як розумно витрачати та грамотно заощаджувати».

14:52 03.11.2023

СВЯТО КРАСИ І МОДИ

У Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі за ініціативи студентів на економіко-правовому відділенні відбувся Fashson Day.

14:52 03.11.2023

ЗАОЩАДЖУЙ СЬОГОДНІ

«Заощадження сьогодні – це інвестиції в майбутнє», така тематика брейн-рингу, організованого на економіко-правовому відділенні Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу з нагоди Всесвітнього дня заощаджень та економії.

08:05 03.11.2023

Радіодиктант національної єдності 2023

Вкотре студенти та викладачі коледжу доєдналися до написання радіодиктанту Національної єдності, що цьогоріч вперше пройшов 27 жовтня – в День української писемності та мови. Учасники не лише змогли відчути атмосферу всеукраїнської єдності, поринути вслід за автором у красу українського слова та пережити почуте про дороги України, понівечені війною, та переплутані любов’ю, а головне - усвідомити значення рідної мови сьогодні. Українська єднає! Віримо в силу слова і в перемогу!

13:38 27.10.2023

ФОРМУЄМО ФІНАНСОВУ ГРАМОТНІСТЬ

В рамках декади економіко-правового відділення Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, пройшов день презентації дисципліни «Фінанси». Метою заходу було сприяння формуванню економічної грамотності, адже від рівня фінансової грамотності кожного з нас залежить добробут наших сімей та економічний розвиток країни.

12:21 27.10.2023

Запам’ятаєм, друзі, цю Посвяту

Нещодавно  у стінах нашого рідного коледжу відбулася визначна для нас, студентів 4 групи,  подія – Посвята в юристи.

11:16 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень