A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

У РАМКАХ ПРОЄКТУ «ПРОВІДНИКИ ЗМІН»

   У сучасних умовах перед освітою постає проблема впливу емоційного стану педагога, здобувача освіти, батьків як на них самих, так і на їхнє оточення. Під час війни ми стаємо свідками подій, які постійно травмують. Такий досвід  несе негативні наслідки та може перерости в посттравматичний стрес. Тому вкрай важливо знати джерела поповнення ресурсів для самовідновлення і вміти надати допомогу іншим людям.    Саме з цією метою 22 листопада 2023 року в Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі у рамках проєкту «Провідники змін» було проведено тренінг для педагогічних працівників зі стресостійкості в умовах війни. Тренінг організовано і проведено фахівцями громадської організації «Фонд Маша» (засновницею якого є Марія Єфросиніна). Мета програми – навчити викладачів технікам стабілізації та підготувати до стресових ситуацій, щоб вони, в свою чергу, могли допомогти своїм студентам.    У ході тренінгу було опрацьовано техніки і методики роботи зі стресом, експрес-техніки щодо роботи з психосоматичними проявами, методики щодо пошуку власних ресурсів.    Учасники заходів виявили високий рівень мотивації, креативності, емоційності та збагатилися особистим досвідом. Високий рівень емоційного інтелекту викладачів дозволив найефективнішим чином опрацювати запропонований матеріал.      Також, від імені всього педагогічного колективу коледжу, хочемо подякувати психологині проєкту Олені Катеринич за високий професіоналізм і націленість на результат спільними зусиллями.  

18:19 23.11.2023

День студента

16-го листопада, у переддень Міжнародного дня студента, коледжанська родина Таращанського технічного та економіко-правового коледжу відзначила свято, що зближує та об’єднує молодь, символізує юність, красу, романтику. Привітання директора Крамара Миколи Васильовича, заступника директора з навчально-виховної роботи Зубчевської Світлани Володимирівни та гостей з компанії «Ропа Україна» були приємними і хвилюючими для всіх студентів. Особливою подією для всіх коледжан стало вручення заслуженої нагороди від Міністерства освіти і науки України заступнику директора з навчально-виховної роботи Зубчевській С.В. - нагрудного знака «Василь Сухомлинський» за значний особистий внесок у розвиток освіти та виховання молоді. Також за вагомий особистий внесок у розвиток освіти Подякою Міністерства освіти і науки України була відзначена завідувачка відділення Рибакова Вікторія Ігорівна.

10:58 21.11.2023

МОЛОДЬ -ДЛЯ УКРАЇНИ. УКРАЇНА-ДЛЯ МОЛОДІ

Під такою назвою відбувся Всеукраїнський студентський форум, що організувала Профспілка працівників освіти і науки України за сприянням Інтернаціоналу освіти, Європейського комітету профспілок освіти та ГО «Трудові ініціативи».

10:49 21.11.2023

Виробничо – технологічна практика в системі професійної підготовки майбутніх електриків

Традиційна щорічна на електротехнічному відділенні відбулася науково- практична конференція за результатами проходження виробничої технологічної практики здобувачів освіти за спеціальністю “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”.

09:24 21.11.2023

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ У ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ

Здобувачі освіти ІІІ курсу спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу разом з викладачем Чуприк Н.В. превели практичне заняття на базі Таращанського центру зайнятості населення (відділ Білоцерківської філії КОЦЗ).

11:46 17.11.2023

Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж активно долучився до реалізації ініціативи «Пліч-о-пліч».

09.11.2023 року були проведені товариські зустрічі з волейболу та міні-футболу серед юнаків між командами КЗ КОР «Богуславський гуманітарний фаховий коледж імені І.С. Нечуя-Левицького та Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу.

13:51 10.11.2023

Спортивний турнір у Таращанському коледжі!

Сміливо долучилась коледжанська спортивна спільнота до реалізації ініціативи «Пліч-о-пліч», відразу організувавши загальноколеджанський турнір з настільного тенісу, шахів та шашок.

09:18 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень