A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

СЕРЦЕ МОЄ-ТОБІ УКРАЇНО!

Під такою назвою пройшла виставка творчих робіт студентів економіко-правового відділення Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу.

10:56 24.10.2023

ІНІЦІАТИВНІ, САМОСТІЙНІ, ВІДПОВІДАЛЬНІ

Студентське самоврядування-спосіб організації життя студентського колективу, в ході реалізації якого студенти проявляють свої організаторські, творчі здібності, лідерські якості.

10:48 24.10.2023

Заняття на виробництві як форма організації освітнього процесу

У Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі у центрі уваги - організація якісного освітнього процесу у непростих умовах сьогодення. Нині заклади освіти не можуть забезпечити практичні заняття для студентів усіма зразками сучасної аграрної техніки, адже мова йде про величезне розмаїття машин, механізмів, агрегатів і, будемо відверті, колосальні фінансові ресурси.  Тож, заняття на виробництві – та форма організації освітнього процесу, яка дає можливість студентам інженерно-технічного відділення  ознайомитися з будовою, експлуатацією найновітнішої техніки у реальних виробничих умовах.

08:38 24.10.2023

Профілактика правопорушень в молодіжному середовищі

19 жовтня 2023 року відбулася он-лайн зустріч студентів груп нового набору електротехнічного та інженерно – технічного відділень з представниками відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Київській області  щодо попередження правопорушень серед студентської молоді.

12:56 23.10.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ОЛІМПІАДИ – ВІДМІННІ!

З метою розвитку пізнавальних здібностей, виявлення обдарованих та талановитих здобувачів освіти, в рамках декади економіко-правового відділення, пройшла олімпіада знавців фахових дисциплін спеціальностей «Право» та «Облік і оподаткування» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу.

13:01 19.10.2023

УДОСКОНАЛЮЄМО ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ

Здобувачі освіти економіко-правового відділення спеціальності “Право” Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу провели практичне заняття в суді.

15:37 18.10.2023

День коледжанського поля

В Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі розуміють, що практична підготовка – основа формування професійних компетентностей справжнього фахівця. Неабияке значення для організації якісної практики має матеріально-технічна база закладу освіти, адже, коледж має власне навчально-дослідницьке господарство з посівними полями зернових культур. Студенти мають змогу відслідковувати весь процес виробництва різних сільськогосподарських культур і головне – брати участь у різних виробничих операціях.

12:10 17.10.2023

Серед студентів коледжу є багато успішних спортсменів, і ми пишаємося їхніми здобутками.

Серед студентів коледжу є багато успішних спортсменів, і ми пишаємося їхніми здобутками. Це підтверджує група №4 економіко-правового відділення Таращанського технічного та економіко-правового фахового  коледжу.  Ми підготували матеріали про наших чемпіонів.

11:15 17.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень