A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

Техніка має бути справною

Кожен господар знає: техніка має бути справною. Викладачі спеціальності «Агроінженерія» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу вчать студентів тому, що перед виконанням кожної технологічної операції необхідно проводити  технічне обслуговування, яке включає зовнішнє очищення машин, перевірку стану, регулювання і мащення вузлів і механізмів, усунення підтікань, дозаправлення маслом паливом і водою. Майстер виробничого навчання Тертиця Леонід Олексійович навчає студентів виконувати перелічені операції в польових умовах під час підготовки до роботи посівного агрегату.

10:16 26.04.2023

Професійні компетентності – основа фаховості

У процесі навчання в Таращанському технічному  та економіко-правовому фаховому коледжі студенти  отримують необхідні теоретичні знання та практичні навички, а також – базові уміння з робітничих спеціальностей.  Як приклад, під час навчальної практики з дисципліни «Матеріалознавство»  здобувачі освіти мають змогу під керівництвом викладача Кротенка Василя Павловича навчитись виконувати слюсарні та зварювальні операції, а також здійснювати механічну та ковальську обробку. 

10:50 17.04.2023

Виховувати лідерів

Лідер – це сплав індивідуальних здібностей та виховання. Розвинути та виховати лідерські якості у майбутніх фахівців – одне із освітянських завдань.

09:05 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень