A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

Атестація педагогічних працівників Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу

       24 березня 2023 року в Таращанському коледжі відбулося засідання атестаційної комісії. Чергову атестацію пройшли 12 педагогічних працівників. Атестаційна комісія розглянула питання про відповідність займаним посадам педагогічних працівників, а також про підтвердження чи присвоєння їм кваліфікаційних категорій і педагогічних звань.

10:57 27.03.2023

Практичні заняття на виробництві

         Щоб стати висококваліфікованим фахівцем, необхідні не лише міцні теоретичні знання, але й професійна мобільність в умовах сучасного виробництва. Тому дирекція Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу  постійно працює над розширенням мережі баз практичної підготовки, аби здобувачі освіти проходили навчальні практики на тих підприємствах, які мають  сучасне обладнання. Так студенти четвертого курсу інженерно-технічного відділення проходять навчальну практику з дисципліни «Технічний сервіс» на станції технічного обслуговування автомобілів, де мають змогу не тільки закріпити набуті теоретичні знання, але й самостійно виконати певні  операції

09:36 27.03.2023

Всеукраїнський конкурс «Фінанси плануй – Україну будуй!»

       З 01 по 15 лютого 2023 року 5 здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» 421 групи  під керівництвом викладача Костенка Вадима Станіславовича брали активну участь у Всеукраїнському конкурсі «Фінанси плануй – Україну будуй!» на базі Національної освітньої платформи «Всеосвіта».

14:10 24.03.2023

«Відлуння війни 2014-2022: мартиролог Героїв Таращанщини

    Бібліотекою Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу упорядкована книга «Відлуння війни 2014-2022: мартиролог ГЕРОЇВ ТАРАЩАНЩИНИ з розповідями про земляків, які загинули на війні. Книга вміщує 31 історію про героїв-земляків, які загинули на Сході держави, захищаючи Україну.

10:37 23.03.2023

Удосконалюємо практичні навички

              Навчальна та виробнича практики при підготовці якісних спеціалістів відіграють дуже важливу роль. Так студенти IV курсу Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу спеціальності «Право» з викладачем Наталією Голобородько відвідали районний суд, де ознайомились з роботою канцелярії, архіву, посадовими обов’язками працюючих. До речі, більша частина яких є випускниками нашого коледжу. Пізнавальним і корисним було відвідування судових процесів, на яких студенти закріпили знання з дисциплін «Кримінальне право» та «Кримінальний процес».Навчальна та виробнича практики при підготовці якісних спеціалістів відіграють дуже важливу роль. Так студенти IV курсу Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу спеціальності «Право» з викладачем Наталією Голобородько відвідали районний суд, де ознайомились з роботою канцелярії, архіву, посадовими обов’язками працюючих. До речі, більша частина яких є випускниками нашого коледжу. Пізнавальним і корисним було відвідування судових процесів, на яких студенти закріпили знання з дисциплін «Кримінальне право» та «Кримінальний процес».

14:32 22.03.2023

Теоретичні знання закріплюємо на практиці

          Практичне навчання дає можливість максимально наблизити навчальну діяльність до специфіки роботи в майбутньому, дає можливість закріпити в умовах, максимально наближених до професійної діяльності ,  набуті знання та сформувати професійні компетентності, необхідні для плідної самостійної роботи. Викладач дисципліни               «Сільськогосподарські машини» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу  Олександр Миколайович Богомаз вчить студентів самостійно налаштувати зернову сівалку на норму висіву та виконати необхідні регулювання, використовуючи набуті ними знання із спеціальних дисциплін.

10:00 20.03.2023

Круглий стіл « Утвердження прав людини та правозахисної діяльності в Україні»

          Утвердження прав людини та правозахисної діяльності в Україні були предметом обговорення у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі на круглому столі, присвяченому 25-річчю імплементації Європейської конвенції з прав людини.  

11:52 17.03.2023

Тренінг «Психологічна безпека»

       Цікаво і змістовно пройшов у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі тренінг «Психологічна безпека» у межах діяльності освітнього хабу. Більше 100 осіб, серед них не лише студенти, а й жителі громади, підключилися до онлайн заняття з елементами тренінгу «Що таке стрес і як з ним боротися?»

13:10 15.03.2023

Успішний старт до Міжнародної студентської олімпіади з інформаційних технологій «IT – Universe-2023»!

       Четвертий рік поспіль студенти Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу спеціальності «Облік і оподаткування» стають переможцями Міжнародної студентської олімпіади з інформаційних технологій «IT – Universe» під керівництвом викладача дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку» Задорожньої Віти Анатоліївни.

12:17 10.03.2023

Єднаймось словом Кобзаря!

          9 березня у стінах Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу відбувся флешмоб безперервного читання віршів Тараса Шевченка під назвою «Єднаймося словом Кобзаря» з нагоди вшанування його пам’яті та з метою об’єднати в День народження Пророка всіх небайдужих коледжан. Учасники акції – студенти, викладачі – не просто декламували вірші з «Кобзаря», а прожили емоційно, передали їх актуальність сьогодні, коли Україна виборює своє право бути вільною. Бо так відчуваємо, бо цього потребуємо, адже ми УКРАЇНЦІ!, бо так заповідав Шевченко!

15:04 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень