A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

Наукові досягнення коледжан

      Наприкінці лютого та на початку березня 2023 року в рамках діяльності Наукового товариства викладачі та студенти економіко-правового відділення Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу представили свої дослідження у двох Міжнародних науково-практичних конференціях.

15:40 08.03.2023

Практичне навчання – важлива складова освітнього процесу.

В Таращанському технічному та економіко правовому фаховому коледжі велика увага приділяється практичному навчанню. Адже для того, щоб стати добрим фахівцем необхідно не лише мати міцні теоретичні знання, але й володіти практичними компетентностями. Викладач дисципліни «Сільськогосподарські машини»  Валентин Анатолійович Щербак проводить практичні заняття з студентами 131 ознайомлюючи із сучасною сільськогосподарською збиральною технікою, зокрема з будовою та регулюваннями комбайна Джон Дір.

09:46 08.03.2023

Тематичні зустрічі в коледжі

У взаємодії з представниками правоохоронних органів у Таращанському технічному та економіко-правовому коледжі проведено тематичні заходи щодо прав і обов’язків молоді в умовах воєнного стану, недопущення  участі юнаків і дівчат у діяльності молодіжних субкультур, що мають на меті дестабілізацію ситуації у державі; можливостей працевлаштування у батальйоні патрульної поліції випускників закладу освіти; а також проблем, пов’язаних із злочинністю і порушенням правопорядку та відповідальності за скоєне – основні теми зустрічей.

14:23 06.03.2023

Удосконалення практичних навичок і умінь

З метою закріплення теоретичних знань, отриманих за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь, студенти IV курсу спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу провели практичне заняття на базі Таращанського відділу ДРАЦС. Студенти ознайомились з роботою відділу, функціональними обов’язками працівників, з порядком здійснення записів до актів цивільного стану.

08:40 06.03.2023

Цифрові інструменти Google в освітньому процесі коледжу

Безперечно, що кожен викладач сьогодні повинен реагувати на виклики, які ставить перед ним сьогодення. Для професійного зростання насамперед необхідне оволодіння тими можливостями новітніх технологій, які пропонують сучасні освітні платформи. Саме тому викладачі комісії загальноосвітньої підготовки долучилися до навчання в межах програми “Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти”, що проводиться Академією цифрового розвитку за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації.

09:28 03.03.2023

Знання на часі

В сучасних умовах військового стану та частого аварійного відключення електроенергії кожному необхідно вміти самостійно виконати операції, які знадобляться в повсякденному житті. Тому викладач дисципліни «Ремонт машин і обладнання» Олександр Григорович Поліщук та лаборант Олег Юрійович Барало обладнали робоче місце під назвою «Технічне обслуговування акумуляторних батарей». На цьому робочому місці студенти мають змогу навчитися перевіряти густину та рівень електроліту, напругу та встановлювати акумуляторну батарею на зарядку. Студенти спеціальності «Агроінженерія» із задоволенням беруть участь у роботі технічних клубів, де мають змогу збагатити свої знання

11:52 02.03.2023

Триває плідна профорієнтаційна діяльність

Сьогодні є багато проблем у професійному самовизначенні молоді.  Вибір професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства.

11:57 24.02.2023

Від ідеї до результату

23 лютого 2023 року в Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі було проведено методичний фестиваль «Циклова комісія презентує», який є традиційним і проводиться щорічно.

10:23 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень