A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

«Смак нашої НАДІЇ»

«Смак нашої НАДІЇ» - благодійний ярмарок у межах акції «Зігріймо воїнів теплом своїх сердець» відбувся  у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі за ініціативи студентської ради. Відповідний патріотичний настрій створили учасники художньої самодіяльності під керівництвом Анатолія Тарасенка. Під час ярмарку зібрано 13 381 гривню. Дізнавшись, що саме зараз у Таращі «приводиться до тями» автомобіль ЗСУ, студенти виявили ініціативу передати гостинці військовослужбовцям, Олександру і Тарасу, які й ремонтують цю дуже  «втомлену» боями  машину. Пишаємось нашими студентами, дякуємо батькам за їх виховання. Акція продовжується. То ж , чекайте звітів.

15:25 13.02.2023

Заради якості освітнього процесу

У рамках програми «Вчителям від Google» у межах домовленості між Міністерством освіти і науки України з компанією Google за підтримки ЮНЕСКО педагогічний колектив Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу отримав 15 ноутбуків «Chromebook» для забезпечення якісного освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.

11:39 08.02.2023

Радіодиктант

День української писемності та мови традиційно відзначають 9 листопада. Щороку тисячі сідають одночасно у різних куточках України й світу, щоб написати радіодиктант національної єдності. Радіодиктант 2022 — це перш за все українська акція єднання, де б сьогодні не знаходились українці. Завдяки можливостям Українського Радіо до Радіодиктанту кожен українець зміг долучитися, незалежно від того, у якій точці земної кулі перебував у цей непростий час. Сьогодні це особливо важливо,  що війна в Україні йде не лише за збереження територій, війна йде за збереження національної ідентичності. Це був флешмоб поваги доукраїнської культури, це була можливість долучитися до спільної дії, яка об’єднала всіх українців. Коледжани традиційно долучилися до радіодиктанту національної єдності! Разом з усіма українцями, які усвідомлюють, що мова - основа духовного життя і символ державності! Бо мова має значення!

13:52 10.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень