A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

Новітні технології в освітньому процесі

Ера новітніх технологій і наукового прогресу займає почесну нішу у освітньому процесі молоді. Сьогодення дає можливості застосовувати не лише традиційні і всім відомі засоби: дошку, крейду, підручник, тощо, а вводити в освітню діяльність новітні прийоми. Саме застосування комп'ютерної техніки на заняттях математики дозволяє зробити його неординарним, яскравим, насиченим, сприяє підвищенню пізнавальної активності студентів, інтересу до навчання.

14:52 06.04.2023

Набуваємо правової компетентності

До відділення поліції №2 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області завітали студенти спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, де провели практичне заняття з метою закріплення теоретичних знань, отриманих за час навчання.

13:11 05.04.2023

Змагалися найкращі

Проведення олімпіад з навчальних дисциплін є важливим елементом у системі освіти, оскільки вона забезпечують якісний відбір та визначення кращих студентів, які пізніше зможуть стати професіоналами в своїй сфері.

12:03 05.04.2023

Нові знання про ринок праці

Поєднання теорії і практики – базовий принцип освітнього процесу. Заняття в державній організації – один із шляхів його реалізації. В рамках навчальної програми студенти III-го курсу економіко-правового відділення спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу нещодавно відвідали Таращанський відділ Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості. Василь Васильович Чижевський-заступник директора-ознайомив студентів із правовою базою роботи відділу, його завданнями, функціями, структурою. Студенти дізнались також про перспективи та процес організації малого бізнесу в нашій громаді, найбільш затребувані та наявні вакансії. Такі зустрічі – це завжди корисна взаємодія, результатом якої є закріплення теоретичних знань, отримання нових знань, нових вражень, важливих для майбутніх фахівців.

08:56 05.04.2023

ВИБІР ПРОФЕСІЇ-СПРАВА ЖИТТЯ

Найближчим часом перед випускниками загальноосвітніх закладів постануть питання, як зробити правильний вибір професії та знайти головну справу свого життя, щоб мати моральне задоволення від роботи, отримувати гідну заробітну плату, приносити користь людям та державі. Адже вибір професії – це велика відповідальність, але робити цей вибір доводиться кожному.

15:22 04.04.2023

Міцні теоретичні знання – запорука майбутнього професійного успіху

Однією із фундаментальних фахових дисциплін освітньо-професійної програми підготовки фахівців спеціальності «Агроінженерія»  Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу є навчальна дисципліна «Трактори і автомобілі», базові знання з якої студенти застосовують протягом усього періоду навчання в коледжі.  Тому викладач дисципліни з багаторічним досвідом Олег Васильович Пономаренко  переконаний, що максимальне використання практичного унаочнення:  а це   базові моделі двигунів внутрішнього згорання, натурні зразки деталей – обов’язковий елемент кожного теоретичного заняття.  

08:40 04.04.2023

Нові наукові досягнення

Сьогодні, 30 березня, студенти ІІІ курсів економіко-правового відділення Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу взяли участь у науково-практичній онлайн конференції «Проблеми економічного і духовного життя України в умовах російської агресії та означення головних шляхів їх вирішення».

13:43 30.03.2023

ВІТАЄМО!!!

25 березня 2023 року місто Луцьк вітало учасників зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби! Команда спортсменів Київщини була представлена 10 спортсменами.

14:47 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень